Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Koen Hoeyberghs en Kristien Vleugels winnen triathlon Lommel.
Nieuws

Koen Hoeyberghs en Kristien Vleugels winnen triathlon Lommel.

koen_lommel

Koen Hoeyberghs is in Lommel winnaar geworden van de 1/4 triathlon, tevens de 6e en voorlaatste wedstrijd in het niet-stayer-circuit. Hoeyberghs pakt daarmee 500 punten en springt over Michael Dewilde. De kloof bedraagt 80 punten. De 1/4 triathlon in Viersel zal dus beslissend worden voor de eindzege.
Bij de dames wordt het veld aangevoerd door Lieve Cappaert-Paulus. Lieve werd 3e in Lommel, achter Kristien Vleugels en Marjolein Truyers, maar heeft een wedstrijd – en dus punten – meer dan Kristien.
Foto's komen later op de week online.
Uitslag van de 1/4 triathlon
Uitslag van de 1/8 triathlon