Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Peter Croes en Jessica Mayon Belgisch kampioen 1/4 triathlon

De Luxemburger Dirk Bockel heeft de 1/4 triathlon in Weiswampach gewonnen. Deze wedstrijd werd, na het afgelasten van de triathlon in Vilvoorde, omgedoopt tot Belgisch kampioenschap 1/4 triathlon. Peter Croes werd 2e overall en pakt dus de Belgische titel. Stijn Goris werd 2e Belg (4e overall) en Lander Dircken werd knap 3e Belg (5e overall).
Bij de dames slaagde Jessica Mayon er eerder in Eupen en Butgenbach in om Belgisch kampioene 1/2 en 1/8e triathlon te worden. Ze moest in Weiswampach wel de Luxemburgse Liz May laten voorgaan, maar pakt met de 2e plaats overall toch haar Belgische titel 1/4 triathlon mee. Kristien Vleugels werd 2e Belgische, Sofie Goos 3e.
Klik hier voor de uitslag