Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Koen Maris wint Powerman Zofingen
Nieuws

Koen Maris wint Powerman Zofingen

koenmarispowerman2007Kruibekenaar Koen Maris is in het Zwitserse Zofingen winnaar geworden van de legendarische Powerman. Maris was eerder dit jaar een BLoso contract mislopen en werd voor het leger te oud bevonden om een topsportstatuut te krijgen. Hij nam daarom loopbaanonderbrekeing, veranderde dit jaar van trainer en zette alles op alles op Zofingen. Koen legde de 10km lopen, 150km fietsen en 30km af in 6u21'00", 12 minuten sneller dan de Deen Aksel Nielsen en 13 minuten sneller dan onze andere landgenoot Loïc Helin. Jan Daems werd knap 11e. Benny Vansteelant moest de wedstrijd staken omwille van problemen aan de maag. (foto: www.powerman.ch)