Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Uitslag duatlon Tielt-Schuiferskapelle 16-9-2007

Er kwamen op deze zonnige maar winderige dag bijna 200 atleten aan de start voor de jeugdwedstrijden die meetelden voor de KW Jeugdcup 2007 en voor de recreatieve wedstrijden, ingericht door Kris Steyaert met hulp van Walter Devooght. Een overdonderend succes voor deze bijna perfect ingerichte wedstrijd. Voor de verschillende starts werd er één minuut stilte gehouden ter ere van de vrijdag overleden Benny Vansteelant

Bij de recreatievelingen voerde kersvers Wereldkampioen Koen Maris zijn overwinning op aan Benny . hij maakte er een demonstratie van en won afgetekend voor Filip parein en Benny Coopmans. Bij de dames won Iterbeke Evelyne voor plaatselijke debutante Callewaert Nancy en Christel van Bets Meer info op http://www.duathlontielt.be/

Foto's op www.duatlon.tk

Uitslag Jeugd B en C 

  1. Deelnemers    Alfabetisch     Numeriek
  2. Uitslag Algemeen   In html
  3. Uitslag volgens reeksen

Uitslag Jeugd A en Junioren

  1. Deelnemers    Alfabetisch     Numeriek
  2. Uitslag Algemeen   In html
  3. Uitslag volgens reeksen

Uitslag Recreatief

  1. Deelnemers    Alfabetisch     Numeriek
  2. Uitslag Algemeen   In html
  3. Uitslag volgens reeksen