Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Stijn Goris en Kristien Vleugels winnen in Mechelen
Uncategorized

Stijn Goris en Kristien Vleugels winnen in Mechelen

Bekijk de foto's
mechelen_bike_0044

Anderhalve week na hun overwinning in Knokke, konden Stijn Goris en Kristien Vleugels hun succes nog eens over doen in Mechelen.

Stijn was als  eerste uit het water voor Kjell Verleysen. Lander Dircken, Wouter Monchy, Simon De Cuyper, Marc Geerts en Bert Jammaer volgden op enkele seconden. Al snel vormde zich met Goris, Geerts, Dircken en Verleysen een groepje van 4. Na de eerste ronde besloot Stijn om alles uit de kast te fietsen. Voor Kjell was dit iets te snel en hij liet zich afzakken naar het achtervolgend groepje. De 3 over gebleven atleten gingen samen aan het lopen, maar Stijn wqs zonder twijfel de sterkste van hun drieën. Hij won de triathlon van Mechelen voor de 3e keer. Marc kon nog net de sterk terug gekomen Kjell achter zich houden.

Top 3

1 Stijn Goris
2 Marc Geerts
3 Kjell Verleysen

Bij de dames was Frone Wouters als eerste uit het water. Kristien Vleugels ging als eerste in de achtervolging, maar wachtte op Marjolein Truyers om samen het gat te dichten. De 2 namen al snel de leiding over. Eens op het loopparcours was het tempo te strak voor Marjolein. Kristien pakte de zege, Christel Van Eesbeek liep een schitterend nummer en werd nog 2e voor Marjolein

Top 3

1 Kristien Vleugels
2 Christel Van Eesbeek
3 Marjolein Truyers

Bekijk hier de uitslag

De mooiste foto van de dag komt van Luc Geerts en Stijn Roelens. Stijn won de sprint voor eigen volk.

mechelen_run_0272