Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ironmanagers zoeken nieuwe leden!
Nieuws

Ironmanagers zoeken nieuwe leden!

iron_managersIronmanagers zoeken nieuwe leden!

Naar aanleiding van het nieuwe seizoen spoort Ironmanagers2008 nieuwe leden op! Ironmanagers is een sportclub voor managers en ondernemers, een ontmoetingsplaats voor gelijkgezinden, die sport wel in hun agenda zetten. Uit gezondheidsoverwegingen én uit ambitie.

Managers, kaderleden en ondernemers hebben één ding gemeen: ambitie. Ze onderscheiden zich via prestaties op professioneel vlak en leggen de lat hoog. Hard werken en drukke agenda's horen daarbij.
Gedurende drie jaar druk bezette managers op een professionele manier begeleiden naar een Ironman (3,8km zwemmen, 180km fietsen en een hele marathon, nl. 42,195 km). Dit is het doel van Ironmanagers2008.
Nieuwe leden zullen dus voorbereid worden voor een Ironman in 2010.
Naast de groepsdynamiek en de netwerking is de individuele begeleiding bij Ironmanagers uniek. Zowel tijdens clubtrainingen als aan de hand van individuele trainingsschema's worden de deelnemers stap voor stap begeleid in hun evolutie.
Boegbeeld en actief lid van onze club is Luc Van Lierde.
Kandidaten kunnen verdere info vinden via www.ironmanagers2008.be

im_2008