Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Wedstrijdverslag Hawaii (Tomas Mannaert)

Hallo,
hier even nog een kort overzicht van mijn wedstrijd gisteren. Ik moet het kort houden want we krijgen niet veel tijd daar iedereen plots wil mailen.
 
Ik nam eem goede zwemstart en zat in een goed groepje , ik wou geen krachten verspillen maar ik kon het me toch niet laten de kop te trekken in deze groep. Aan het keerpunt zag ik dat ik te snel bezig was, 27 min is ook voor mij te snel ( zeker zonder pak) ik nam gas terug en besloot in de voeten te blijven zwemmen. Na 58 min kwam ik terug aan land.
 
Op de fiets was het echt te gek , zo hard dat er gefietst werd, ongelooflijk. Waar ik de ganse week al mee bezig was gebeurde toch wel zeker, ik kreeg een penalty. Terecht maar ongelukkig hoor , tijdens een klim kwam ik iets te dicht bij de kerel voor mij en ik geraakte er niet meteen over. De refree kende geen genade en ik kon 4 minuten aan de kant. Hierdoor was ik uit mijn lood maar vooral uit mijn ritme geslagen. Het duurde tot aan het keerpunt tot ik er mentaal weer tegenaan kon, ik denkt dat gans dit gedoe me ongeveer 10 minuten kost. Ondertussen waren de temperaturen ook al hoog opgelopen, het was hier de warmste dag sinds weken ook de wind was enorm. op sommige stukken kon je niet op je beugel liggen of je kwam ten val. Meewind kennen ze hier ook niet zenne. Uiteindelijk kwam ik na 5.24 van mijn orbea gekropen.
 
Tijdens het lopen hield ik me de eerste km rustig ook al omdat mijn hartslag niet meer wilde zakken, ik was bang dat ik een klop zou krijgen. uiteindelijk heb ik niet meer naar mijn horloge gekeken en ben stevig door gegaan. de laatste 10km heb ik tegen de limiet gelopen , alles of niks, ik wou immers nog onder de 10 uur geraken. Dit lukte me niet door de reeds gekende reden.
 
Ik ben tevreden van mijn eerste deelname hier in hawai , het was een prachtige ervaring. Ik kan ook vasstellen dat ik veel sterker geworden ben sinds Malaysia.
 
Voor de kenners, in Mal. deed ik het met een gemiddelde hartslag van 158 gisteren was mijn gemiddelde na 10.08 wedstrijd 166 slagen per minuut.
 
tot in Dendermonde , ik kom er overwinteren
 
 
groetjes
 
tomas