Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Joerie Vansteelant wereldkampioen duathlon
Nieuws

Joerie Vansteelant wereldkampioen duathlon

 richmond2
richmond1_small Duatleet Joerie Vansteelant is in het Amerikaanse Richmond op verbluffende wijzed wereldkampioen duathlon geworden. Joerie ging er van bij de start als de bliksem vandoor en gaf direct alle concurrenten het nakijken. Hij had 3u06'42" nodig om de 15km lopen, 75km fietsen en weer 7,5km lopen af te leggen. Joerie pakt hiermee de titel LD duathlon over van zijn overleden broer Benny. De Spanjaard Javier Garcia kwam ruim 6 minuten later binnen en pakte zilver. Koen Maris, eerder dit jaar winnaar in Zofingen, pakte de bronzen medaille.
Rob Woestenborghs kreeg na het fietsen en penalty en werd toch nog 9e. Loïc Hélin werd 19e.