Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Van Lierde volgend jaar op Museeuw
Gear

Van Lierde volgend jaar op Museeuw

museeuw
Tijdens de jongste editie van Bikemotion, waarover we tijdens de komende dagen meer zullen berichten, viel heel wat fraais te zien. Er viel echter ook nieuws te rapen. Zo vernamen we op de stand van Museeuwbikes dat Museeuw volgend jaar de wedstrijdfiets van Luc Van Lierde levert. Van Lierde gaat met andere woorden de vlastoer op.

 
Museeuw heeft momenteel nog geen tijdrit- of triatlonframe in de collectie. De fiets van Luc Van Lierde is dan ook nog volop in ontwikkeling. Op Bikemotion konden we wel vernemen dat de triatlonfiets gebaseerd wordt op het nu al bestaande pisteframe (waarvan we je meteen een afbeelding meegeven). Als alles goed gaat komt het tijdritframe eind volgend jaar in de “gewone” collectie. Van zodra we daar meer over vernemen, lees je er hier meer over.