Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uw eigen persoonlijke helm
Gear

Uw eigen persoonlijke helm

las-helm
Personaliseer je eigen helm met een unieke foto of tekst. 

 
3 jaar geleden liep ik ook al eens op Bike Motion in Utrecht en was ik op zoek naar een nieuwe helm. Ik heb toen een aantal helmen opgezet en overal voelde ik wel een naad of was de pasvorm niet 100% wat ik zocht. Tot ik bij LAS aankwam. Ik zette toen de Squalo op mijn hoofd en was meteen verkocht. De helm paste perfect, je kon niet voelen dat je hem op had.  De helm heeft naast een ingenieus ventillatie systeem ook standaard een netje om insecten uit je helm te houden.
 
Het topmodel, de Haxial, biedt nu een nieuwigheid. Bovenaan op de helm staat een metalen plaatje gemonteerd. Nu kan je je eigen foto, logo of tekst aanleveren en wordt die op het metalen plaatje gedrukt. De wielerploeg van Liquigas was in het peloton al te zien met deze gepersonaliseerde helmen. 
 
In België worden deze helmen verdeeld door Nutrisport . Je vindt ze in de betere fietszaak.