Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Rainlegs : nooit meer natte benen
Gear

Rainlegs : nooit meer natte benen

*** De winnaars zijn gekend ***rainlegs1

Hoewel een beurs als Bike Motion vaak een strijd is tussen fabrikanten, waar ze elkaar de loef proberen afsteken met het sterkste titanium, het lichtste carbon of de beste aërodynamica. Vaak zijn het eenvoudige maar geniale ideeën die in het oog springen 

De Rainlegs is zo een van die eenvoudige, maar zeer praktische items. Hoewel we in 2007 niet echt van een schitterende zomer konden spreken, de echte sombere, natte dagen moeten er nu pas aankomen. Vooral zou van die twijfeldagen zijn de moeilijkste. Wanneer het nog droog is, maar het ziet er regenachtig uit, kan de Rainlegs een uitkomst bieden.

rainlegs2 rainlegs3

De Rainlegs is een beenbeschermer gemaakt uit een wind- en waterdichte parachute-stof. Het weegt amper 140gr. Het is makkelijk op te rollen en door middel van een clips systeem rond je heup te dragen. Wanneer het begint te regenen, rol je de beschermflappen af tot over de knie en maakt ze vast met een velcro strip. Simpel en snel.

Een volledige lijst verkooppunten vind je op www.rainlegs.eu  

De winnaars van de Rainlegs zijn Frederik Sleutel, Marc Ryde, Thierry Frederiks, Bart Van Damme en Bruno Daelemans. Proficiat, jullie krijgen de Rainlegs thuisgestuurd.