Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Look Kéo: steeds meer keuze
Gear

Look Kéo: steeds meer keuze

 

ko_ironman

 

Look, de uitvinder van het klikpedaal, en wereldwijd nog steeds de nummer 1 op dit gebied, breidt zijn gamma Kéo pedalen steeds verder uit.

Het gamma Kéo-pedalen, dat de jongste jaren een stevige reputatie verwierf en slijtvaster bleek dan de traditionele Look-pedalen wordt dit jaar uitgebreid met een betaalbare Ironman-versie en een versie voor vrouwen.

Het Kéo Carbon Ironman-pedaal is identiek aan het klassieke Look Kéo Carbon-pedaal. In tegenstelling tot het duurdere Ironmanpedaal dat Look eerder op de markt bracht, bestaat dit pedaal uit geïnjecteerd (ipv gemouleerd) carbon en heeft een stalen als (ipv titanium). Een set van deze pedalen weegt 298 gr, inclusief plaatjes en schroeven. De adviesprijs bedraagt €119.

 

ko_elle

 

 Het Kéo elle-pedaal is dan weer een aan de vrouwelijke anatomie aangepaste versie van het Kéo sprintpedaal. Het pedaal zelf is opgebouwd uit polyamide-glasvezel en heeft een stalen as. Een set van deze pedalen weegt 328 gr, inclusief plaatjes en schroeven. De adviesprijs van dit pedaal bedraagt €69,95.