Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Orbéa en Orca samen in zee
Nieuws

Orbéa en Orca samen in zee

  orbea  

Tijdens Bikemotion vernamen we wat Orbéa wereldwijd ook de verdeling van de Orca-wetsuits op zich gaat nemen.

De samenwerking tussen Orbéa en Orca ontstond in de VS, waar een aantal atleten zowel door Orca als door Orbéa werden gesponsord.

Orbéa wil in de nabije toekomst de verdeling van het volledige gamma Orca-producten op zich gaan nemen, en van de Orbéa verdelers triatlonspecialisten gaan maken.

In de rest van Europa en de VS is die samenwerking al behoorlijk op dreef, Vlaanderen en Nederland lopen voorlopig wat achter. Dat heeft te maken met lopende contracten met een Duitse invoerder. Bij Orbéa hopen ze echter dat die situatie snel wordt opgelost.

Orbéa-dealers kunnen nu al Orca wetsuits aanbieden, op voorwaarde dat ze een minimale stock van 8 exemplaren in huis halen.

 

orbea_ordu

 

Behalve met deze samenwerking, pakte Orbéa tijdens Bikemotion ook uit met de Ordu, de opvolger van de Ora. Het hoekige frame dat in de windtunnel werd ontwikkeld, deed wat aan de Amerikaanse Stealth-bommenwerpers denken.
Daarmee komt het aanbod aan triatlonfietsen voor Orbéa nu op 3: de Triton (€1499), de Ora (vanaf €2399) en de Ordu (frameset €2499, complete fiets vanaf €5599), waarmee het volledige gamma van de markt, van instap tot prof wordt gedekt.