Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

2008 Wereldkapioenschap voor bedrijven in Kitsbühel

De Internationale Triatlon Unie (ITU) maakte gisteren bekend het ITU wereldkampioenschap voor bedrijven van 16 tot 20 juli 2008 zal plaast vinden in het Oostenrijkse Kitsbühel.

Werknemers van firma's over de hele wereld zullen er kunnen strijden om de titel van Top Triatlon Onderneming. Tijdens diezelfde periode organiseert de ITU er ook een Sport for Life-sypmosium rond een actieve levensstijl en gezond leven in de werk- en bedrijfsomgeving.

Het wereldkampioenschap voor bedrijven vormt een onderdeel van het triatlon-festivalweekend ter gelegenheid van de Kitsbühel BG Triathlon World Cup, waarop tal van atleten worden verwacht. 

“Kitzbühel heeft een lange traditie in het ontvangen van top-sportevenenment. Het is dan ook het perfecte decor voor deze tweede editie van deze kampioenschappen,” aldus Loreen Barnett, Executive Director van de ITU.

De Bedrijventriatlon is een trio-triatlon, waarin elk van de teams in aflossing een mini-triatlon (400m zwemmen, 12km fietsen, 3.5km lopen) afwerkt. Alle teamleden moeten voltijdse werknemers van het bedrijf zijn en de gezamenlijke tijd bepaalt de plaats in de uiteindelijke ranking.

Voor meer details kan je binnenkort terecht op de officiële website: www.corporate-triathlon.com