Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Uitslag Run-Atb-Run Reusel

De Nederlandse Hel van Reusel

Een juiste benaming voor de run-atb-run afgelopen zondag te Reusel. De voorgaande dagen hadden het parcours, wat er anders altijd goed bijligt veranderd in een grote modderpoel waar bijna geen plaats was voor herstel. In deze modderpoel stonden ondanks ook de slechte weersvoorspellingen voor die dag 63 duathleten aan de start met daaronder verschillende grote namen zoals winnaar van de vorige editie Jan Daems. 

Bij de start onstond er gelijk een kopgroepje van 3 man, Jan Daems, Pieter Bracke en Evert Gielen die tot aan de wissel ongeveer een halve minuut hadden op Camielle Hendrikx gevolgd door Michael Krijnen en Benny Coopmans. Eenmaal op de ATB werd de leiding meteen genomen door Pieter Bracke gevolgd door Camielle Hendrikx en Michael Krijnen. Halverwege de derde van vier rondes wist Camielle Hendrikx tot bij Pieter Bracke te komen, en in de vierde ronde ging Camielle Hendrikx alleen op avontuur en wist door een sterke 4de ronde met 3 minuten voorsprong te wisselen voor de laatste 7,5 kilometer lopen. In die laatste run verloor Camielle nog wel een minuut maar kon met een voorsprong van ruim 2 minuten de wedstrijd winnend eindigen.

Bij de dames was het een uitgemaakte zaak voor Alieke Grifioen die van start tot finish aan de  leiding ging, en met een ruime voorsprong op Debby Urkens deze wedstrijd voor de 2de keer op haar naam wist te schrijven.

Al met al voor diegene die ook in Kasterlee aan de start staan een goede voorbereiding wat weersomstandigheden en parcours betreft.