Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Luc Van Lierde schenkt fiets en -kledij aan To Walk Again veiling
Nieuws

Luc Van Lierde schenkt fiets en -kledij aan To Walk Again veiling

LucVanLierdeLuc van Lierde, peter van triatlonclub Ironmanagers, zoekt partner om deel te nemen aan de Bibbertriatlon op 9 december. De Ironmanager die het hoogste bod doet op zijn fiets mag dan niet alleen partner van Luc Van Lierde worden op de Bibbertriatlon maar wordt ook uitgenodigd op het galafeest van Marc Herremans én ontvangt de ingekaderde kledij van Luc waarin hij 8° finishte in Hawaï op 13 oktober ll.

Tijdens het galafeest van Marc Herremans op zaterdag 15 december, zullen een aantal topsporters hun kledij of materiaal veilen ten voordele van het goede doel 'To walk again’. Luc Van Lierde, peter van de Ironmanagers, zal dan zijn fiets wegschenken…. Het is niet zo maar een fiets, maar wel zijn  wedstrijdfiets waarmee hij in Hawaï een bijzonder verdienstelijke 8ste plaats behaalde.

Deze veiling zal eerst binnen de club Ironmanagers opgestart worden en er zal tot 6 december geboden kunnen worden. De Ironmanager met het hoogste bod zal dan gekend zijn en die mag zich aan enkele aangename verrassingen verwachten.

Op 15 december, tijdens het galafeest zelf, vindt dan de eigenlijke veiling plaats van de wedstrijdfiets van Luc.
De 500 genodigden zullen allemaal een bod kunnen uitbrengen op de wedstrijdfiets van Luc Van Lierde. Indien niemand boven het bod van de Ironmanager gaat, zal de fiets dan ook aan hem/haar definitief toegewezen worden.

Ook al doet er iemand een hoger bod dan de hoogst biedende Ironmanager, zal hij of zij nog leuke steeds leuke verrassingen krijgen:
• Hij/zij wordt uitgenodigd om samen met Luc Van Lierde een team te vormen op de Bibbertriatlon op 9 december …. van voorsprong gesproken ! De bibbertriathlon is een wedstijd die bestaat uit de volgende disciplines: kajakken op de Moervaart (5 km) – mountainbike ( 60 km) en 20 km oriëntatielopen.
• Hij/zij ontvangt de ingekaderde wedstrijdkledij van Luc Van Lierde
• Hij/zij wordt uitgenodigd op het galafeest van Marc Herremans op 15 december
• zijn/haar bedrag zal het startbedrag zijn van de wedstrijdfiets op de eigenlijke veiling op 15 december.

Meer info over de Ironmanagers :
Ironmanagers2008 wil een sportclub voor managers en ondernemers zijn, een ontmoetingsplaats voor gelijkgezinden die sport wel in hun agenda zetten. Uit
gezondheidsoverwegingen én uit ambitie. Gedurende drie jaar druk bezette managers op een professionele manier begeleiden naar de Ironman (3,8km zwemmen, 180km fietsen en een hele marathon, nl. 42,195 km).
www.ironmanagers.be