Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Orca mikt op lange afstand
Nieuws

Orca mikt op lange afstand

 

orca38

 

Orca mikt voor 2008 vooral op de liefhebbers van de lange afstand. Zo pakte het bedrijf in Hawaï voor het eerst uit met de Distance 226-reeks wedstrijdkledij, genoemd naar de totale afstand die tijdens een volledige triatlon wordt afgelegd.

Het gamma aan Orca-wetsuits zal in 2008 van hoog naar laag bestaan uit de 3.8 (zie foto), die zich met een uniek ademend ontwerp richt op atleten die voor de volledige triatlon gaan. Net onder de 3.8 staat de Apex2.

De Sonar richt zich op het middensegment, terwijl Orca met de Equip, een wetsuit die vermoedelijk voor een prijs tussen €200 en €300 op de markt zal worden gebracht, mikt op de instappers.

Het wetsuit-gamma wordt vervolledigd met de RS1 Fullskin, een wetsuit die volledig opgebouwd is uit neopreen van 1mm en die zowel bedoeld is voor zwemmers die de overstap van het zwembad naar open water maken als voor atleten die last hebben met de beperkingen van een klassieke wetsuit.

Verder wordt ook het gamma wedstrijdpakjes vernieuwd. De top wordt daar gevormd door de Distance 226 en de Perform. De race-serie mikt op de middenklasse, terwijl het Equip-instapmodel vooral voor recreanten of voor trainingen is bedoeld.

We hopen het Orca-gamma binnenkort te kunnen testen en in detail voor te kunnen stellen.