Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Nieuwe club in Halle

HiT

In het Vlaams Brabantse Halle werd de nieuwe club Hals Iron Team, kortweg HiT, boven de doopvont gehouden. Ik polste even bij Frank Baeck over het hoe en waarom.

Frank, van waar de motivatie om deze nieuwe club op te richten?
Ik doe al enkele jaren aan triatlon bij een zeer leuke club ITM, maar dit is niet bij de deur als je in Halle woont. Hierdoor is het idee ontstaan om in de Halse regio een club te starten omdat  hier geen clubs zijn in de directe omgeving.

Wat is het doel van jullie club? Wat willen jullie bereiken?
Het doel van de club is om al de mensen uit de regio die aan tri- of duatlon doen te groeperen en hier een leuke vriendenbende van smeden.

Wat kunnen jullie de nieuwe leden bieden?
Wij bieden onze leden twee lidmaatschappen aan competitie en recreatief, met gezamelijke fiets en looptrainingen. Ons eerste werkingsjaar kunnen we nog geen zwemtrainingen aanbieden. Dit zou te zwaar op ons budget zou doorwegen. Leden krijgen ook een fikse korting bij bepaalde winkels.

Wat zijn jullie doelstellingen voor 2008?
Een stabiele ploeg uitbouwen waar vriendschap en sport hand in hand gaan. Naar prestaties toe hopen wij in 2008 aanwezig te zijn op de meeste wedstrijden en al een atleet in Hawaii krijgen zou mooi meegenomen zijn. Er gaat er eentje ook het kanaal overzwemmen, hierover volgt in februari nog een persconferentie. In 2008 pakken wij ook uit met een Start-2-Triatlon en duatlon project, meer info hierover kan je op onze website vinden in de komende weken.
Op lange termijn willen wij voor iederereen zowel jong als oud, elite of recreant de mogelijkheden bieden om aan onze mooie sport te doen.

Hoe ziet jullie logo/kledij er uit?
Het logo moet nog ontworpen worden, net als de kledij. De rode kleur van de passie draagt momenteel onze voorkeur.

 Meer info op www.halsironteam.be