Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

vrijwilige terugroepactie SHIMANO

Shimano maakte bekend dat het PRO, SHIMANO en SAINT-handschoenen op vrijwillige basis terugroept.

De handschoenen waar de vrijwillige terugroepactie op slaat, werden gefacriceerd in Pakistan. Ondanks stricte contractuele specificaties stelde Shimano vast dat de bewuste handschoenen sporen bevatten van Benzidine (een in Europa verboden kankerverwekkend bleekmiddel).

Als voorzorgsmaatregel heeft Shimano besloten tot een vrijwillige terugroep van alle PRO, SHIMANO en SAINT fietshandschoenen voorzien van een label dat aangeeft dat deze in Pakistan gemaakt zijn of als deze helemaal geen label hebben. Fietshandschoenen die een label hebben dat aangeeft dat ze elders gemaakt zijn vallen buiten deze terugroep. Het label kunt u vinden aan de binnenzijde van de handschoenen.

Heb je dergelijke handschoenen liggen, dan kan je ze terugbrengen naar de winkel waar je ze kocht, of contact opnemen met Shimano op http://cycle.shimano-eu.com of op +31  341 272 300