Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Veltec hoofdsponsor van Yvonne Van Vlerken
Nieuws

Veltec hoofdsponsor van Yvonne Van Vlerken

yvonnevanvlerken.jpg
foto www.yvonnevanvlerken.org  
Yvonne Van Vlerken wordt sinds augustus 2007 door Veltec gesponsord met materiaal. Zo kreeg Van Vlerken 2 Cervélo fietsen ter beschikking: een P3C en een Soloist SLC-SL. Verder ook accessoires van Profile Design en de nieuwe Easton EC90 TT wielen. Van Vlerken behaalde meteen al een fantastisch resultaat op haar nieuwe P3C: winst in de Ironman Almere waarbij ze de beste tijd ooit door een vrouw gereden op de 180 km fietsen behaalde. Verder won Yvonne in 2007 nog de Quelle Challenge Roth en werd ze verkozen tot  Triatleet van het Jaar. 

Per 1 januari 2008 is Veltec nu dus hoofdsponsor van Yvonne Van Vlerken. Zo kan Yvonne zich meer focussen op het behalen van haar sportieve doelen waarvan het wereldrecord behalen in Roth en een podiumplaats in de Ironman Hawaï de belangrijkste zijn. Zowel Veltec als Yvonne Van Vlerken zijn bijzonder enthousiast over de samenwerking. Het wederzijdse vertrouwen is erg groot.

De andere sponsoren van Yvonne Van Vlerken – waaronder Chi, Dekker Transport, CEP Compressions Wear en Veenmandrukkers – zullen verdergaan als subsponsoren.

Voor 2008 heeft Yvonne Van Vlerken ambitieuze sportieve doelen vooropgesteld. Zo zal ze o.a. aantreden  in de volgende wedstrijden:

–         23 februari: Ironman Maleisië
–         20 april: Powerman Horst (NK Duatlon)
–         13 juli: Roth (Quelle Challenge Roth)
–         4 augustus: Ironman Antwerpen 70.3
–         31 augustus: WK Almere (Triatlon ITU)

www.veltec.be