Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Vansteelant en Van Vlerken winnen duathlon Lanzarote

Joerie Vansteelant en Yvonne Van Vlerken hebben de duathlon in Lanzarote, gewonnen. De duathlon wordt georganiseerd door Club La Santa en staat er open voor iedereen die wil meedoen, ongeacht het niveau. Zo staan gedreven recreanten en prof atleten samen aan de start van dit evenement.

Het publiek kreeg een schitterend deelnemerveld te zien. Wereldkampioen Joerie Vansteelant domineerde de wedstrijd van begin tot einde en legde de 5km lopen, 20km fietsen en 2,5km lopen af in een tijd van 00:59:06. De Spanjaard Emilio Montilla Fernandez werd 2e in 01:01:31. Onze landgenoot Bob De Wolf, die samen met zijn broer Ben al anderhalf jaar in Club La Santa werkt, werd respectabel 3e in een tijd van 01:01:47

Bij de vrouwen ging de overwinning naar de Nederlandse Yvonne Van Vlerken. Zij had 01:06:24 nodig om de proef af te leggen Haar landgenote Mariska Kramer werd 2e voor de Hongaarse Erika Csomor.

Lees hier het verslag van winnaar Joerie Vansteelant 
Lees hier het verslag van de nr3 Bob De Wolf