Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Alternatief parcours voor triathlon Eeklo

Eerder kwam het bericht dat de triathlon van Eeklo niet zou doorgaan. Het alternatieve parcours is goedgekeurd. Daardoor kan de wedstrijd alsnog doorgaan. Toen de schepen van sport van Maldegem van onze problemen hoorde kwam hij met het voorstel af om de wedstrijd grotendeels over grondgebied Maldegem te laten doorgaan. Daardoor kwamen wij in een andere politiezone terecht waardoor de politiekost van Zone Eeklo drastisch kon verminderd worden en de wedstrijd alsnog kon plaatsvinden. Het zwemmen blijft ongewijzigd (1000m in de vaart van Eeklo) Fietsen,40km over twee ronden over grondgebied Eeklo en Maldegem. Lopen over 3 ronden, hoofdzakelijk door industriepark Eeklo.

Nogmaals onze dank aan de schepen van Sport van Eeklo en Maldegem die ons altijd blijven steunen zijn. Wij gaan nu de voorbereiding verder zetten om jullie een prachtige wedstrijd te bezorgen. Binnenkort meer info en inschrijvingen op www.meetjeslandsetriathlon.tk