Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuw vanaf vandaag : TRIATHLONshop.be
Nieuws

Nieuw vanaf vandaag : TRIATHLONshop.be

triathlonshop_rgb_inverted.jpg

Vandaag gaat de webwinkel Triathlonshop.be online. Dit is de eerste echte Belgische webshop die volledig mikt op de tri- en duatleten en waar je als atleet terecht kan voor alles wat met de tri-en duatlon sport te maken heeft. Wij gingen op zoek naar het idee achter Triathlonshop.be

Wie zit er achter dit initiatief?
Mijn naam is Tom Dewaele. Ik ben zelf sinds een 2,5 jaar recreatief met de triathlonsport bezig. Als beginner had ik behoorlijk wat materiaal nodig om aan triathlon te gaan doen. Ik vond het een beetje frustrerend dat je niet op één centrale plaats terecht kon om alle benodigheden te kopen. In de ene winkel vind je wel loopkledij en schoenen, in de andere een fiets en fietskledij. Voor zwemgerief moet je dan weer naar een andere winkel… Zo kwam ik, samen met mijn vrouw Els, op het idee om een online winkel te beginnen waar je als tri- of duatleet voor alles terecht kan.

Waarvoor staat Triatlonshop.be?
We proberen een onfhankelijke webshop te zijn met een zo breed mogelijk aanbod. Ons gamma gaat van zwembrilletjes tot wetsuits, van fietsschoenen tot fietsrollen, van sokken tot loopkledij, van sportdrank tot fuelbelt.  Kortom, zowat alles wat een triatleet nodig heeft. We starten met een basisaanbod maar dat wordt dagelijks met nieuwe producten uitgebreid.

Wat mogen mensen verwachten van Triathlonshop.be?

Webshops raken stilaan ingeburgerd in Belgie. Toch hebben mensen vaak nog een beetje schrik om "online" te kopen.  Onze shop zal het Unizo kwaliteitslabel voor webshops dragen, wat toch voor een zekere garantie staat. Service en een eerlijke prijs komen voor ons op de eerste plaats
We zullen bij elk van onze produkten een zo compleet mogelijke beschrijving geven om onze klanten correct te informeren.  Ook zijn er maattabellen beschikbaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste maat.
Er kan online betaald worden via een 100% beveiligde verbinding ism Ogone.  Betaling kan gebeuren via kredietkaart, bancontact, verschillende home banking systemen en overschrijving.
De levering gebeurt via Kilopost en kan zeer snel gebeuren omdat we heel wat artikelen op stock hebben.

Wie zich nu inschrijft op onze nieuwsbrief krijgt als welkomstgeschenk een kortingsbon voor zijn of haar eerste aankoop.  Zie www.triathlonshop.be voor meer info!

triathlonshop_flyer_a6.jpg