Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
SMO team op stage
Nieuws

SMO team op stage

smo-triatlon_team_74.jpg

Van vrijdag 15 tot zondag 17 februari ll. was het voltallige SMO-Triatlon Team Meetjesland op trainingsstage in Bütgenbach. "Deze trainingsstage werd ingepland ter voorbereiding van het nieuwe triatlonseizoen" ligt teammanager Jan Savat toe. In groep werden de verschillende zwem- fiets- en looptrainingen afgewerkt in een omgeving met veel klimwerk. 

Dit teamweekend werd georganiseerd om de teamgeest te bevorderen samen met de teamleden en hun partners. Nieuwe atleten Frederik De Vreese, Belgisch Kampioen Simon De Cuyper en Joury Gokel maakten er kennis met hun nieuwe teamgenoten. De basis voor een geslaagd triatlonseizoen is gelegd. Het sportcomplex Worriken stond ter onze beschikking voor enkele techniekzwemtrainingen en stabilisatieoefeningen. Een geslaagde trainingsstage werd aangeboden dankzij onze sponsors: SMO, Hubo Eeklo, WDC Flexibles en Schepens verpakkingen.

  • Op vrijdag 18 april 2008 om 19u00 worden alle teamleden, sponsors, partners, perscorrespondenten en sympathisanten verwacht voor de jaarlijkse teamvoorstelling in de Crypte van het Godshuis te St-Laureins (Leemweg 11 – 9980 St-Laureins).De sponsors en partners worden er uitgebreid belicht en de doelstellingen en plannen voor het nieuwe triatlonseizoen worden er uit de doeken gedaan. Nadien is een hapje en drankje voorzien voor alle aanwezigen. We hopen U te mogen verwelkomen in dit groots monument en onze grootse plannen aan de pers voor te stellen. In 2008 sloten een 20-tal nieuwe Meetjeslanders aan bij de recreatieve cel en zullen de sport in extra promoten in onze streek.
  • Op zaterdag 31 mei 2008 wordt de jaarlijkse thuiswedstrijd van het SMO-team georganiseerd aan het vernieuwde  provinciaal  sport- en recreatiecentrum "De Boerekreek" te St-Jan-in-Eremo . Deze kwart triatlon geldt tevens als Oost-Vlaams Kampioenschap.