Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Macca 3x in Duitsland

Ironman wereldkampioen Chris McCormack kan maar beter een cursus Duits gaan volgen, want in juni en juli is hij veelvuldig in Duitsland aan het werk te zien. Nadat hij eerder al zijn deelname bevestigde aan de Ironman Frankfurt en de Quelle Challenge Roth heeft hij nu ook een overeenkomst met het Kraichgau Triathlon Festival. Hij neemt er deel op 8 juni aan een wedstrijd over de 1/3de afstand (2/60/14, bij ons ook bekend als formule in Aarschot). Hoewel de wedstrijd kadert in de voorbereiding op Frankfurt en Roth zal Macca flink uit de pijp mogen komen, want hij neemt het in Kraichgau onder andere op tegen Stephan Vuckovic, Thomas Hellriegel, Ain-Alar Juhanson (tweevoudig winnaar Lanzarote) en Steffen Liebetrau.