Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
3athlon.be voordeel bij Callant
Uncategorized

3athlon.be voordeel bij Callant

fietsomnium.pngEen tijdje geleden schreven we al eens over de fietsomnium van Callant Verzekeringen. Callant biedt de mogelijkheid om je nieuwe, of jonge 2e-hands fiets te verzekeren tegen diefstal en schade. Het grote minpunt van de polis was toen dat de fiets niet verzekerd was op wedstrijden. Intussen heeft Callant de polis herbekeken en zijn verzekerde fietsen ook wel degelijk gedekt tijdens triathlon- en duathlon wedstrijden. (dit geldt niet voor wielerwedstrijden)

Het nieuwe seizoen komt er aan, vele atleten kopen een nieuwe fiets. Wie in maart zijn fiets laat verzekeren bij Callant en er bij zegt dat hij/zij via 3athlon.be komt, krijgt nog een korting van 5% op de polis. 

Meer info en voorwaarden op www.fietsomnium.be