Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Trial demonstratie in Eeklo

Triathlon geniet ondanks enkele Belgische wereldtoppers niet altijd de grootste mediabelangstelling. Een andere tak van de fietssport die dikwijls vergeten wordt is biketrial. Nochtans hebben we onder andere met de gebroeders Belay enkele Belgische wereldtoppers. Nu hebben we dankzij een van onze sponsors (bisquiterie Willems) een demonstratieteam te gast op de RHINO-triathlon te Eeklo. Meerdere atleten zullen de wachttijd tussen aankomst en prijsuitreiking opvullen met spectaculaire demonstraties ter hoogte van het secretariaat. Een reden te meer om eens af te zakken naar Eeklo die dag. Meer info rond de fietstrial en de beoefenaars ervan op www.trialteam.tk Er kan trouwens nog steeds ingeschreven worden voor de triathlon.

Er zijn nog een 60-tal plaatsen beschikbaar. www.meetjeslandsetriathlon.tk