Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlete Kristy Gough overleden na aanrijding
Nieuws

Triatlete Kristy Gough overleden na aanrijding

mn_kristygough.jpgDe Amerikaanse triatlete Kristy Gough is dit weekend overleden nadat ze op training werd aangereden. Gough was de vriendin van de (ook bij ons) bekende Zweedse lange afstandsatleet Clas Bjorling. Kristy was zelf een sterke atlete op de lange afstand. Zo won ze in 2004 haar age group in Hawai. In 2006 werd ze derde op de Ironman UK. Dankzij haar sterke fietskwaliteiten was ze geselecteerd voor de pre-olympische selectie van het Amerikaanse wielerteam. Kristy was zich zondag in Cupertino (te zuiden van San Francisco) aan het voorbereiden op de Sequoia Cycling Classic. Ze werd samen met twee trainingspartners aangereden door een politiewagen. Wielrenner Matt Stephenson overleed ter plaatse. Gough overleed een aantal uur later in het ziekenhuis. De derde wielrenner, Christopher Knapp, liep zware verwondingen op.