Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Croes en Zeebroek openen in Australië

Op zondag 30 maart start het ITU wereldbeker seizoen met de eerste van 15 wedstrijden. Meer nog dan de vorige jaren zal het wereldbekercircuit in functie staan van de laatste startplaatsen voor Peking. Voor onze landgenoten Peter Croes en Axel Zeebroek wacht dan ook geen gemakkelijke taak. Zij starten aanstaande zondag in Mooloolaba in het hol van Australische leeuwen Kahlefedt, Bennett en Robertson. Om 13u40 lokale tijd duiken 73 mannen het water in. Wie deze wedstrijd live wil volgen, moet er bij ons vroeg bij zijn in de nacht van zaterdag op zondag om 4u40.

Bij de vrouwen gaat Vanessa Fernandes op zoek naar een uniek record. Zij kan in Mooloolaba haar twintigste wereldbeker wedstrijd winnen en zo alleen all time record houder worden. Bij de vrouwen starten geen landgenotes.

Een korte voorbeschouwing door Peter Croes vind je op zijn blog. De wedstrijd is te volgen via de ITU-site.