Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Boerenkreek triathlon in recordtijd volzet

48u Nadat de inschrijvingen werden geopend hadden zich reeds 350 atleten aangemeld voor het provinciaal kampioenschap triatlon aan het provinciaal sportcentrum "De Boerekreek" te St-Laureins. Na controle van alle inschrijvingen en betalingen volgt eventueel nog een tweede inschrijfperiode via de website. Dit uniek evenement in het Meetjesland mag dan ook rekenen op de steun van het gemeentebestuur St-Laureins en vele medewerkers om alles in goede banen te leiden. "Hopelijk is de nieuwbouw aan het provinciale centrum tijdig klaar om alles te laten doorgaan op de nieuwe locatie, zodat onze atleten, supporters en medewerkers een schitterend evenement krijgen voorgeschoteld." Aldus de voorzitter van de gemeentelijke sportraad. De voltallige deelnemerslijst en verdere informatie is te raadplegen op www.sportraadsint-laureins.be