Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Thijs Vanhee mogelijk drie maanden out
Nieuws

Thijs Vanhee mogelijk drie maanden out

thijs_vanhee.jpgHet leek een mooi 2008 te gaan worden voor Thijs Vanhee. De atleet van Izegem eindigde al knap zevende in de Veloopzwem van De Haan, maar sukkelde nadien met een pijnlijke knie. Die knie krijgt even rust nu, want dit weekend kreeg Thijs een gips aan zijn rechterpols en arm aangemeten. Bij Thijs werd namelijk een breuk van een handbeentje vastgesteld: het "Os Scaphoideum", een bijzonder klein en moeilijk te genezen lichaamsonderdeel.

Zes tot twaalf weken moet de pols geïmmobiliseerd worden. Thijs maakt zich voorlopig meer zorgen over zijn stage, eindwerk en afstuderen dan over zijn triatlonseizoen. Wij wensen hem alvast veel beterschap en een spoedig herstel toe.