Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bened non-drafting duathlon circuit 2008
Uncategorized

Bened non-drafting duathlon circuit 2008

bened_duathlon_2008_header.jpg

Vorig jaar werd de eerste editie van het BeNed niet-stayer duathlon circuit gelanceerd. Dit jaar stapten 5 organisaties mee in het circuit. Het circuit start op 20 april met de Powerman in Horst (NL). 27 april is er de duathlon in Ruddervoorde (BE). Op 18 mei doet het circuit de duathlon in Wevelgem  (BE) aan.  26 juni  staat de duathlon van Lelystad (NL) op het programma, en het circuit eindigt op 5 oktober tijdens het NK duathlon in OSS (NL).

De duathlon van Geel zit dit jaar niet in het circuit omdat ze het WK LD duathlon organiseren. 

bened_duathlon_2008_front.jpg
bened_duathlon_2008_back.jpg