Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Persbericht triathlon Brasschaat (29/06/08)
Nieuws

Persbericht triathlon Brasschaat (29/06/08)

brasschaat2008.jpgNa enkele maanden voorbereidingen in stilte kunnen wij onmogelijk langer wachten om kenbaar te maken dat wij voor onze editie van 2008 ons volledige podium mannelijke elite-atleten van het Europees Kampioenschap Long Distance Triathlon van vorig jaar terug hebben kunnen strikken.

Europees Kampioen en Belg Frederik Van Lierde ( ook reeds 2 X tweede dit jaar in de Ironmans van New Zealand en de 70.3 South Africa) gaat opnieuw de uitdaging aan tegen Jonas Colting , en Stephan Bayliss ( dit weekend winnaar in de Ironman South Africa en eerder dit jaar 4e in New Zealand).

Niet alleen dit trio is top of the World, ook volgende namen behoren tot deze top en zegden reeds toe:
Rutger Beke! Een monument voor België in onze sport!
-de Denen Jens Koefoed, Jimmy Johnsen en Esben Hovgaard die elk reeds vele ereplaatsen in de internationale triatlons aan elkaar rijgden
Stijn Demeulemeester, vice-Europees kampioen in 2006, 3e in Antwerpen in 2007.
Petr Vabrousek, 2e in de Ironman in Malaysia dit jaar en winnaar van het ITU Long Distance Triathlon regelmatigheidscriterium 2006.
Bert Jammaer, onze streekgenoot, reeds 6e dit jaar in de Ironman in California
(voor meer specificaties over de erelijsten van deze atleten: zie onze website)

Bij de elite-dames springt Bella Comerford in het oog, de andere helft van het super triathlon koppel  met Stephan Bayliss!
Bella won dit weekend (net zoals haar partner!) in South Africa, en was eerder dit jaar reeds 4e in New Zealand.

In totaal noteerden wij reeds meer dan 400 inschrijvingen zodat het weer één groot feest kan worden!

Kom optegen kanker:

Aan deze triathlon zal Renilde Verryckt deelnemen met een speciaal doel. Tijdens de triatlon zal ze  als ex-patiënte- gesponsord worden door mensen die dit initiatief genegen zijn. Renilde zal lopen voor kom op tegen kanker. Wil u meer info hebben over haar project? U kan dit vinden op volgende website: www.renildeverryckt.be
2 jaar geleden hebben wij ook reeds 3 Engelse Pink Ladies gesponsord die eveneens hersteld waren van  kanker en aan onze triatlon hebben deelgenomen.
Schitterende prestaties die wij graag ondersteunen en in de kijker zetten.

Met een tussenpauze van 1 jaar (wegens onze organisatie van het Europees Kampioenschap) hernemen we dit jaar terug onze traditie met het organiseren van een Just For Fun Triatlon voor recreanten. Voor meer info zie onze website.

Wenst u up-to date info, bezoek dan onze vernieuwde website: www.triathlonbrasschaat.com

Met sportieve groeten,
René De Koster