Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

‘Bekkie’ 2e in Franse Challenge

Rutger Beke is vandaag tweede geworden in de Quelle Challenge in Niederbronn-les-bains. De wedstrijd werd gewonnen door François Chabaud.

Rutger kwam op 2min van de kop uit het water. Tijdens het fietsen maakte Chabaud meteen duidelijk dat hij daar was om te winnen. Na 70km fietsen had hij op een zeer selectief parkoers (Niederbronn ligt in de Vogezen) zijn voorsprong op Rutger uitgebouwd tot 4min.

In het lopen, wat niets anders was dan een berg op en af lopen (5km bergop gevolgd door 5km bergaf met de laatste km een stijgings- of dalingspercentage (zoals je wil) van rond de 8-10%) kon Rutger zijn achterstand op Chabaud niet meer goed maken. Maar er was ook niemand meer die hem kon bedreigen voor de tweede plaats.

Daarmee bewijst Rutger dat hij goed bezig is in aanloop naar Ironman Nice (22juni) en met vertrouwen de rest van zijn voorbereiding kan tegemoet kijken.