Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jim Thijs 4de op EK Xterra in Italië
Nieuws

Jim Thijs 4de op EK Xterra in Italië

jimbo.jpg Na een perfecte voorbereiding (met onder andere winst in de triatlon van Charleroi) heeft Jim Thijs op zijn eerste grote afspraak van het seizoen de goeie vorm bevestigd. In Italië werd hij knap vierde op het Europees kampioenschap Xterra Triatlon. Jimbo deed in Sardinië 2u29’59 over 1500 meter zwemmen, 30 km mountainbiken en 10 km lopen. Hiermee kwam hij net iets meer dan een minuut te kort voor het podium na een schitterende wedstrijd. En met de Fransen Olivier Marceau en Nicolas Lebrun en de Duitser Felix Schumann op het podium kreeg hij drie kleppers voor zich. Onze landgenoot Wouter Beckers werd in dezelfde wedstrijd 54ste in 2u58’05. De volledige uitslag vind je hier .