Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Vansteelant en Kramer winnen in Torhout

In het Westvlaamse Torhout, de woonplaats van de broers Vansteelant, werd gisteren voor het eerst de memorial Benny Vansteelant georganiseerd. Een wedstrijd ter nagedachtenis aan en ter ere van de vorig jaar overleden Benny Vansteelant. De wedstrijd werd opgenomen op de ITU kalender als een worldserie duathlon. Heel wat nationale en internationale toppers moesten 10km lopen – 30km fietsen – 5km lopen – 30km fietsen en nog eens 5km lopen. Een R-B-R-B-R waarbij er niet mocht worden gestayerd.

De overwinning ging naar Benny’s broer Joerie. Joerie hield aan de finish Bart Aernouts op 3’40" achter zich en bewees zijn broer hiermee dat de naam Vansteelant nog lang aan het woord duathlon zal gelinkt worden. De 3e plaats was voor de kersverse Europees kampioen duathlon Jurgen Dereere.

Bij de dames was de Nederlandse Mariske Kramer de sterkste. Zij haalde het voor onze langenote Veerle D’Haese en de Britse Michelle Parsons

pdf Uitslag scratch
pdf Uitslag per reeks