Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

WK triathlon Vancouver

Voor de dames juniores is het WK triathlon in Vancouver (Canada) reeds gestreden. Aan de start stonden 3 landgenotes: Sofie Hooghe, Carolien Geerts en Jolien Lewyllie. Jolien pakte een "valse start" en kreeg daardoor na het zwemonderdeel een penalty van 15". Hierdoor moest ze de kopgroep laten gaan en in de 2e groep in de achtervolging gaan. De andere 2 dames zaten in de volgende fietsgroep. In het afsluitende loopnummer, kwam een ijzersterke Sofie Hooghe nog terug naar een 28e plaats. Jolien Lewyllie werd 35e, Carolien Geerts 38e.

De Britse Kirsty McWilliam mag zich de nieuwe wereldkampioene noemen. Zij haalde het voor de Australische Ashleigh Gentle en de Hongaarse Zsofia Toth.