Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Jim Thijs opnieuw vierde in Italië

Een week na zijn knappe vierde plaats op het EK Xterra kwam Jim Thijs opnieuw aan de start in Italië. In Villacidro werd hij wederom vierde in de tweede manche van de Italiaanse Xterra Tour. Jimbo had lange tijd de beste kaarten in handen. Hij legde de 1500 meter zwemmen af in 19’46 en stapte als eerste op het droge, vier seconden voor Italiaans kampioen Allessandro De Gasperi. Tijdens de 30 km mountain bike vormde zich een groepje van drie, waaruit de Fransman Batelier nog wist te ontsnappen. Batelier behield zijn voorsprong tijdens het lopen en won afgetekend. In de afsluitende loopproef van 10 kilometer liep De Gasperi gaandeweg verder uit op Jimbo. Uiteindelijk moest onze landgenoot nog de duimen leggen tegen de sterkste loper van het hele pak, Nicolas Lebrun. Opnieuw mag Jim terugkijken op een geslaagde wedstrijd, met een vierde plaats in een sterk bezet veld.