Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wim De Doncker wint in Nederland
Nieuws

Wim De Doncker wint in Nederland

podium_ter_heijden.jpgIn het Nederlandse Ter Heyden is Wim De Doncker erin geslaagd om de allereerste overwinning uit zijn toch al redelijk indrukwekkende carrière te behalen. Zijn verslag spreekt dan ook boekdelen:

"Na 10 jaar triatlon en talloze 2de plaatsen op een kwart triatlon is het me eindelijk gelukt om eentje op mijn naam te schrijven. Het Nederlandse Terheyden was de plaats van dit gebeuren. Ik won weliswaar enkel omdat niemand sneller kwam opdagen, maar toch….."

"Tijdens het zwemmen had ik me achteraan de kopgroep in de voeten van Bart Schrooyen genesteld en na 1000m zwemmen kwam ik zowaar met de eersten uit het water. Reeds na een 3tal km kwam ik aan de leiding en ging vol door. Enkel Tom Grijp van triamo kon volgen. Herhaalde pogingen van mezelf haalden geen zier uit, hij bleef halstarig in mijn spoor. Als eerste begon ik dan te lopen maar reeds na de eerste van 4 te lopen rondes haalde hij me bij en zette onmiddellijk door. Hij liep een voorsprong van 100m bij elkaar, maar ik gaf me niet gewonnen. 10km is immers lang en net bij het ingaan van de laatste loopronde kwam ik weer bij. Direct zette ik door en sloeg de beslissende kloof. Afzien als de beesten en lopen op en over de limiet…
Bart kwam netjes als derde over de streep na een puike wedstrijd.

Nog meer derde plaatsen dit weekend : Snoepie Laureyssen verkoos de 1/8 te doen in Terheyden en stond er op het laagste schavotje. Ook Bart Colpaert werd mooi derde in de triatlon van Hamme! Een succesvol 3coach.be weekend !!"