Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Leuvense dubbelslag in Hamme

Leuvenaar Koen Veramme heeft de Watermolentriathlon van Hamme op overtuigende wijze op zijn naam geschreven. Veramme kwam als 3e uit het water en fietste samen met Bart "Colpie" Colpaert naar de eerste plaats. Ze hielden na het fietsonderdeel een groepje met o.a. Chris Schepers, Steven Van Heirseele, Philippe Malcolm, Jan De Maesschalck en Joris Buyl achter zich. Veramme ging als eerste het loopparcours op en hield dit jaar stand. Een sterk lopende Steven Van Heirseele kwam nog sterk terug en werd 2e. Bart Colpaert maakte het podium compleet.

Bij de dames is de Leuvense Frone Wauters aan een ongelooflijk sterk seizoen bezig. Waar ze aan de start komt, loopt ze ook met de hoogste ereplaats naar huis. LTTL atlete Mieke Van Thuyne pakte de 2e plaats. Winnares van vorig jaar, Bianca Van den Kieboom, moest vlak voor de start nog op zoek naar andere wielen omdat haar Xentis 4-spaak wielen werden afgekeurd omdat het een stayerwedstrijd was. Zij moest dit jaar genoegen nemen met een 3e plaats.

Foto’s Watermolen triathlon zijn beschikbaar in ons foto-album

pdf Uitslag Watermolentriathlon 2008