Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Ludovic Dernier en Doumic Letot in l’Eau d’Heure

In de verschillende wedstrijdreeksen kwamen in l’Eau d’Heure bijna 900 deelnemers aan de start. De meeste aandacht ging naar de niet-stayer kwarttriatlon. Luikenaar Ludovic Dernier was overduidelijk de sterkste. Hij kwam als eerste uit het water en stond de leiding niet meer af. In het fietsen bouwde hij zijn voorsprong stelselmatig uit en hij begon met meer dan vier minuten voorsprong aan het afsluitende lopen. Aan de finish had hij nog 3’45 over op Xavier Diepart. Yeray Luxem was eerste belofte op de derde plaats. Kurt Preem werd vierde voor zijn ploegmaat Kevin Maggen. Opvallend was de tiende plaats van Dieter Hauwaerts. De TTG-atleet zette de snelste fietstijd neer.

Bij de vrouwen was belofte Doumic Letot de beste. De Atriac-atlete haalde het vlot voor Marjolein Truyers en Francoise Theate, die pas nog in de halve triatlon van Troyes tweede werd. Voor de vrouwen stond er nog een aparte ladies cup over de sprintafstand op het programma. Maar liefst 57 dames kwamen aan de start. Ann Vanhoovels was daarvan de snelste voor Lies Vermont en Hilde Douven.

Alle uitslagen vind je op de site van Oxygene Triathlon.