Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3athlon.be live zoekt spotters
Uncategorized

3athlon.be live zoekt spotters

live600.png

Over een kleine 3 weken vindt in Brasschaat weer de Long Distance triathlon Vlaanderen plaats. Vorig jaar nog het decor voor het Europees kampioenschap, dit jaar een ITU wedstrijd met een mooi nationaal en internationaal deelnemersveld.

3athlon.be zal met enkele fotografen de wedstrijd weer in beeld brengen. Ook dit jaar zullen we het wedstrijdverloop live op internet plaatsen zodat de thuisblijvers de wedstrijd kunnen volgen.

Voor die live coverage zijn we nog op zoek naar enkele "spotters", mensen die langs het parcous staan en ons op de hoogte brengen van de stand van zake. Ben je van plan om te gaan kijken in Brasschaat, en wens je op die manier je steentje bij te dragen aan de live verslaggeving? Neem dan contact op via webmaster@3athlon.be