Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Dubbel voor Hetric in Eindhoven

Zaterdag mocht de Herentalse triatlonclub Hetric tweemaal op het hoogste schavotje tijdens de triatlon van Eindhoven in Nederland. Op de achtste afstand pakte Tim Brydenbach de overwinning in 1u04’40. Hij was daarmee iets meer dan een minuut sneller dan Noël Fraussen. In de kwarttriatlon was de zege voor Christel Van Eesbeeck. De Turnhoutse, die in de jaren negentig zeven Belgische titels verzamelde en recordhoudster is in aantal podiumplaatsen op diverse BK’s, is nog lang niet aan stoppen toe. In Eindhoven won ze met overmacht in 2u09’20. Kristel "Snoepie" Laureysen werd tweede op ruim elf minuten achterstand. Bij de mannen plaatsten zes Belgen zich bij de eerste tien.

Mario Appermans leek in een alweer schitterend fietsnummer een gooi naar de zege te doen toen hij het gat naar de Nederlander Stefan van Tiel (die als tweede uit het water was gekomen) dichtreed, maar de Limburger moest uiteindelijk de duimen leggen tegen de Nederlander in het loopnummer. Van Tiel won in 1u52’59. Appermans werd op 1’05 tweede, voor Bart Geysen, die 1u54’29 nodig had over de kwartafstand. De andere Belgen voorin waren Bart Schrooyen (4de), Wim De Doncker (5de), Frank Herremans (6de) en Peter Vermeulen (9de).

Hier vind je het wedstrijdverslag van Wim De Doncker.
De uitslag van de wedstrijd vind je hier.