Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Plejade aan toppers in Brasschaat

De affiche waar de organisatoren van de Long Distance Triathlon Brasschaat op zondag 29 juni mee kunnen uitpakken, is dit jaar zo mogelijk nog indrukwekkender dan die van vorig jaar. Zo maakte de organisatie vandaag bekend dat onder de 500 deelnemers naast regerend Europees kampioen Frederik Van Lierde ook Bert Jammaer, Stijn Demeulemeester, Dennis Devriendt, Thierry Verbinnen, Karel Smet en Koen Hoeyberghs aantreden. Ook Luc Van Lierde bevestigde op het laatste nippertje zijn deelname.

Verder verschijnen ook een aantal internationale namen aan de start. Zo kan je er onder meer de Zweed Jonas Colting, de Deen Jens Koefoed, de Petr Vabousek en de Fin Teemu Toivanen aan het werk zien.

Ook bij de dames is de affiche veelbelovend. Zo is Charlotte Kolters, de winnares van vorig jaar, andermaal topfavoriete. Al wordt ook al uitgekeken naar de prestaties die Nina Kraft, Joan Blafoss, Tine Deckers, Jessica Mayon en Sofie Goos neer zullen zetten.

Meer info vind je op de website: www.triathlonbrasschaat.com