Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Alexandra Tondeur vierde in Obernai

Afgelopen weekeinde behaalde de jonge Waalse atlete Alexandra Tondeur een schitterende vierde plaats in Obernai (Frankrijk). In een sterk deelnemersveld kwam ze slechts een halve minuut te kort om mee op het podium te staan, maar ze was wel de overtuigende winnares in de beloftencategorie. Tondeur behaalde in België al drie overwinningen (Ironmanneke Evere, Seneffe en Charleroi).

In Frankrijk verloor ze tijdens het zwemmen ruim vier minuten op Renate Forstner maar ze maakte een groot deel van haar achterstand goed tijdens het fietsen en het lopen. Ze werd vierde in 2u30’56 achter de Duitse Michaela Schneck (2u27’37), haar landgenote Renate Forstner (2u29’08) en de sterke Nederlandse Sione Jongstra (2u30’26).

Bij de mannen waren alle ogen gericht op Chris McCormack, maar Macca stapte vermoeid uit de wedstrijd om voldoende fris aan de start te kunnen komen van de Challenge Roth. Damien Favre won voor Nathan Shaw en Horst Reichel.

Meer informatie over de wedstrijd vind je op de site van Obernai.