Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Tien duatleten geselecteerd voor WK in Geel

De VTDL heeft de selectie bekendgemaakt voor het WK duatlon LD in Geel. In augustus wordt titelverdediger Joerie Vansteelant vergezeld door negen landgenoten: Rob Woestenborghs, Bart Aernouts, Kris Coddens, Nico Huyberechts, Koen Maris, Jeroen Maetens, Johan Schoors, Loïc Hélin en Nicolas d’Harveng.
 
Reserves zijn Koen Demyttenaere, Dirk Verleyen en Sylvain Denis.

Op de site van de VTDL staat ook Fransman Jeremy Boulogne als reserve vermeld, maar die gaf in Torhout al aan dat hij voor een selectie met de Franse ploeg gaat. Hij zal eventueel het LD kampioenschap van Frankrijk in Val d’Aran moeten afwachten.

Op dit moment zijn er nog wat onzekerheden bij een aantal atleten. Vraag is in hoeverre Rob Woestenborghs hersteld is van zijn blessure in Torhout en hoe het staat met het vormpeil van Koen Maris tegen augustus. Nico Huyberechts is ondertussen herstellende van zijn stressfractuur en heeft de fietstrainingen en sinds dit weekeinde ook de looptrainingen hervat.

Voorlopig is er nog geen nieuws over de dames. Grote vraag blijft of Miek Vyncke voldoende herstelt van haar valpartij in de Ronde van Drenthe. Tijdens de triatlon van Sint-Laureins gaf Miek aan dat het herstel sneller verloopt dan verwacht. Bij Mieke Depoortere ziet het er naar uit dat ze Geel zeker mag vergeten. Of Mieke Dupont en Veerle D’Haese starten in Geel is nog onduidelijk.