Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Triatleet Wout Moreel Oostkampse Sportman van het Jaar

Oostkamp: Wout Moreel (30) heeft er een topweekend opzitten : zaterdag werd hij 7de in Sint-Laureins, zondag 3de in de Poldertriatlon in Oostkerke en tussendoor werd hij ook nog eens verkozen tot Sportman van het Jaar in zijn gemeente Oostkamp.

Dit is een hele mooie appreciatie voor wat ik doe en ook een extra stimulans?, reageert de triatleet van Triatlon Team Brugge. ?Waaraan ik dit te denken heb ? Ik kan eigenlijk wel op een erg goed seizoen terugblikken. Zo werd ik de 1ste amateur en 11de algemeen in de Ironman van Engeland. Ik kwalificeerde me bovendien voor de Ironman van Hawaï. Daar werd ik 197ste algemeen en 32ste amateur. Ik weet dat ik nog beter kan, zeker omdat ik maar zes weken tijd had om me voor te bereiden. Als ik me nog eens kan kwalificeren, wil ik een tijd van 9 u. 15 ? halen én bij de eerste tien amateurs eindigen. Dit jaar kan ik door mijn werk helaas aan geen enkele kwalificatiewedstrijd voor Hawaï deelnemen?, zegt de ingenieur bij Aswebo. ?Wat er wel nog op mijn programma staat ? Onder meer een zware klimtriatlon in Frankrijk, de Triatlon door Brugge en het BK in Kortrijk. Bij die laatste twee zou ik graag in de top tien eindigen.?

(Olivier Neese/Krant van West-Vlaanderen)