Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Alweer geen triathlon door Brugge voor Loïc Hélin
Nieuws

Alweer geen triathlon door Brugge voor Loïc Hélin

loic.jpgDe Brugse triathlon goden zijn Loïc Hélin niet goed gezind. Vorig jaar nog moest de Tienenaar de wedstrijd laten schieten omwille van ziekte. Dit jaar steekt de pols een stokje voor de wielen. Loïc viel op training met de fiets. De linker pols ving de ergste slag op.Loïc zette zijn training verder en werkte achteraf nog een looptraining af, maar de pijn was af en toe hevig, voldoende om een checkup te laten doen. Op het eerste zicht was er niets gebroken, maar rust was voor de dokter een vereiste. Omdat hij zag dat Loïc moete zou hebben om effectief te rusten, werd de pols maar in het gips gelegd.