Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Muiruri en Belete de snelsten in Beerse
Nieuws

Muiruri en Belete de snelsten in Beerse

mimi_belete.jpgHet team van Jan Daems mocht voor hun 2e editie van de 5k Domestic op een heel sterk deelnemersveld rekenen. De tijdrit formule lijkt wel aan te slaan, is heel spannend en voor het publiek makkelijk te volgen. 158 atleten gingen van start voor hun individuele 5000m. Er kwamen spijtig genoeg enkele belangrijke forfaits binnen: Alison Ruto en Ruth Matebor hebben beiden geen visum kunnen bekomen. Almensch Belete is licht verkouden en ook Guy Fays heeft afgehaakt. Ook Gunter Geens is out met een kuitblessure. De overwinning ging naar Stanley Muiruri bij de mannen en Mimi Belete bij de vrouwen.
Beerse stond uiteraard even stil uit eerbetoon aan de eerder deze week overleden Tom Compernolle.
Voor enkele foto’s kan je terecht op de site van Johan Tack

pdf Uitslag Domestic 5K Beerse