Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Marino verpulvert alles en iedereen in Brugge
Nieuws

Marino verpulvert alles en iedereen in Brugge

podium_brugge.jpg

Hij mag dan misschien geen Bruggeling meer zijn sinds hij naar Jabbeke verhuisde, toch zal Marino altijd aan Brugge gelinkt worden. Op overbluffende wijze zette hij zijn concurrenten schaakmat. Als 10e uit het water, knalde de Bink op zijn nieuwe Kuota machine naar de kop van de wedstrijd en sloeg een gat van bijna 3 minuten, waarna hij in de binnenstad nog eens de snelste looptijd wist neer te zetten. De Bink is dus duidelijk in supervorm voor de Ironman van Klagenfurt over 3 weken. Dennis Devriendt wist de schade te beperken en werd 2e voor de New-Zealander Graham O’Grady. Luc Van Lierde was ook terug in topvorm maar kreeg af te rekenen met een lekke band. Hij reed door op zijn velg en finishte alsnog 4e. Bert Jammaer sluit de top 5 af.

Bij de dames ging Tine Deckers met de pluimen lopen. Ook zij maakte er een one-woman-show van en liet Joke Coysman 3 minuten achter zich. Marjolein Truyers maakte het podium compleet.

pdf Uitslag Brugge pro’s
pdf Uitslag Brugge age-groups
pdf Uitslag Brugge trios
pdf Uitslag Brugge overall